Laptop voor 316 CoffeeHouse in Kenya

 

Stichting Coffee Foundation verwacht van zijn ondernemers in Afrika dat ze een degelijke administratie bijhouden en hierover aan de stichting rapporteren. We hebben een eenvoudige tool ontwikkeld in Excel waarmee ze kunnen rapporteren aan de stichting en aan de bank. Want ook de lokale bank in Kenya verwacht een degelijke rapportage over minimaal een jaar alvorens ze willen investeren in de business van lokale ondernemers.

De meeste startende ondernemers in ontwikkelingslanden hebben geen computer of laptop. Ook hierin stichting Coffee Foundation  bij de meest projecten zelf moeten voorzien.
Tot nu toe doet Dickens de administratie op papier en typt hij dit eenmaal per maand over in excel op een computer bij een Internet café. Dit is niet een geweldig handige manier en ook niet wenselijk, omdat bedrijfsgevoelige informatie op een openbaar beschikbare computer verwerkt moet worden.
We willen een gebruikte laptop aanschaffen voor Dickens en hierop Excel installeren, zodat hij in elk geval de administratie op zijn eigen computer kan verwerken.

Klik hier voor de actie nieuwsbrief

Help ons mee om deze laptop aan te schaffen.

Klik op onderstaande knop en kies op de nieuwe pagina een betaalmethode om een bedrag te doneren, zodat we een laptop aan kunnen schaffen voor 316CoffeeHouse in Kenya.