Bestuur

Het bestuur van stichting Coffee Foundation bestaat op dit moment uit de volgende personen.

– Albert KunnenAlbert

Albert is getrouwd met Alida en vader van vijf zoons. Albert heeft ruim 20 jaar ervaring als consultant en (interim) manager in de IT branche. Sinds vijf jaar richt hij zich meer op kleine organisaties, ontwikkelingswerk en is hij gestart met een eigen bedrijf in de koffie branche.

Ik wil mijn kennis en ervaring graag inzetten om jonge (potentiële) ondernemers in ontwikkelingslanden te ondersteunen bij het opstarten van hun eigen bedrijf, zodat de lokale economie gestimuleerd en opgebouwd wordt. Vanuit mijn rol als business coach help ik mensen ook graag om Jezus te leren kennen en het volgen van Jezus praktisch te maken in hun eigen leven. Beide aspecten zijn voor mij de basis om te bouwen aan een betere wereld.

Albert is voorzitter van de stichting en verantwoordelijk voor visie en beleid.

 

– Hans KleinleugenmorsHans

Hans getrouwd en vader van 7 kinderen in de leeftijd van 34 – 18 jaar en opa van 8 kleinkinderen. Hans is bijna 40 jaar werkzaam geweest in de gezondheidszorg in de functies van o.a. opleidingscoördinator, trainer, beleidsmedewerker, klachtenfunctionaris en kwaliteitsfunctionaris. Hans geniet van zijn pensioen.

“Ik draag de Stichting Coffee Foundation een warm hart toe omdat ik in de missie en visie van de Stichting een mooie gelegenheid zie om op een heel praktische manier (jonge) mensen in ontwikkelingslanden te ondersteunen een eigen bestaan op te bouwen en van daar uit een rol te spelen in hun sociale netwerk door de liefde van Jezus Christus te laten zien. Ik wil mij graag inzetten dit doel te helpen realiseren.”

Hans is secretaris en verantwoordelijk voor communicatie en PR.

 

– Gerard Mouw

Gerard is getrouwd met Betty, vader van 7 kinderen en opa van 2 kleinkinderen.
Hij is ruim 35 jaar actief in de administratieve sector in diverse functies bij accountantskantoren, bij bedrijven en als zelfstandig ondernemer.

De combinatie van ondersteunen en stimuleren van zakelijke activiteiten en het uitdragen van het Evangelie spreekt me erg aan.
In goede samenwerking, met wederzijdse inspanning een inkomen genereren voor mensen die deze hulp nodig hebben.
Tegelijk werken aan de uitbreiding van het Koninkrijk.
Hieraan lever ik graag een bijdrage

Gerard is penningmeester.

 

– Muin Wassink

Muin is vader van 1 dochter en 2 zoons en opa van 2 kleindochters. Muin is vanaf zijn 18e, werkzaam geweest in de logistiek. Hij is  mede eigenaar van een koeriersbedrijf.

“Ik wil graag helpen, het discipelschap handen en voeten te geven, door te helpen met het creëren van werk in ontwikkelingslanden, waardoor armoede en honger in de toekomst, verdwijnen. En ook door mensen te stimuleren dagelijks met Jezus te leven en zo te ontdekken wat echte vrijheid is.  Deze twee doelstellingen, passen mooi in de visie van stichting CoffeeFoundation.”

Muin is algemeen bestuurslid en verantwoordelijk voor Fondswerving